Op de operatietafel: Jong geleerd, oud gedaan!
29 september 2018
Vuur Cuppen
25 november 2018
Show all

Goedemorgen! Woensdag 24 oktober, het is volle maan dus dé tijd voor flow yoga en volle maan meditatie!

En dat niet alleen; Uranus blijkt ook op het moment het meest dichtbij de aarde van het hele jaar én in retrograde en ook Venus is in retrograde. Een bijzondere energie vandaag en ik weet dat de meesten van jullie het op prijs te stellen dit te weten, zodat je, als je wilt, daar je voordeel mee kunt doen. Als het je niet interesseert – gewoon overslaan. Okay, leuk maar wat betekent het?
Zelf ben ik geen expert op dit gebied maar volgens verschillende astrologen gaat het om eerlijkheid en waarheid. De energie van vrijheid, radicale veranderingen en loslaten van te veel aan zelfcontrole; je gevoel uitspreken.
Wat betreft Venus in retrograde kan alles wat nog speelt op het gebied van (oude) relaties naar boven konen. Time te break free!

Advies:
Realiseer jezelf aan het begin van de dag dat deze energie er is en stem je erop af zodat je die gedurende de dag voor je kan werken. Ga als je kunt de natuur in, laat je zorgen los, luister naar je hart, wees eerlijk en spreek je gevoel uit. Waarvan wil jij jezelf bevrijden en waar wil je knopen doorhakken? Ook in de yogales vanavond is daar aandacht voor.

Volle maan en yoga
Volle maan gaat over het element water, de maan heeft enorme invloed op water denk maar eens hoe de maan ‘trekt’ aan de zee en de getijden veroorzaakt en ook in ons lichaam werkt deze maankracht door. Het element water in de Yoga en acupunctuur gaat onder andere over het laten doorstromen van je energie en eventueel kun je daarmee bewust worden van oude misschien ver weg gestopte emoties die ons in de weg zitten. Daarom vanavond yoga waarbij je houdingen verbindt jet tussen bewegingen zodat je energie gaat stromen een lekkere flow met maangroeten en een mooie geleide meditatie tijdens de ontspanning.

Zie je op de mat, Fijne dag!
Namaste, Erna