12 mei van 16.00-17.00 wereld wijde meditatie
3 mei 2019
mindfulness rotterdam
Mindfulness, meditatie, yoga en mijn praktijk
27 augustus 2019
Show all

Vanavond geeft de natuur je een krachtige kans om dichter bij jezelf te komen, free to use!

Het is volle maan met gedeeltelijke maansverduistering. Het is vanuit NL goed te zien en volgens de voorspellingen geen wolkje aan de lucht! Het wordt vanavond 18 graden en om 22.00 uur komt de maan op, de maansverduistering is dan al begonnen dus direct te zien. Mooie avond om een plek in de natuur te zoeken met vrij uitzicht op het zuid-oosten, het strand misschien? Eerst yoga met zonsondergang en dan genieten van een mooie avond en buiten mediteren om zo de energie van dit speciale kosmisch gebeuren te ervaren en toe te laten.

Volgens de astrologen is dit een moment waarin verborgen stukken in onszelf makkelijker aan het licht komen, in ons bewustzijn komen om het verleden te kunnen loslaten. Mijn advies? Grond jezelf, loop met je blote voeten door het zand, doe yoga (maangroet) of wandel heel bewust je voeten plaatsend, adem rustig en diep en laat in jezelf toe wat losgelaten kan worden, ervaar het, kijk ernaar, neem bewust afscheid en laat het gaan, blijf doorademen. Zo ontstaat ruimte voor nieuwe energie en bewustzijn. ennuh…daarna een duik in zee om helemaal schoon te spoelen is een perfecte afsluiting!

Helaas kan ik vanavond zelf niet mee naar het strand om met jullieyoga te doen en te mediteren maar ik pak mijn moment zeker! Geniet van een mooie avond in de natuur.?