meditatie en yoga bij maansverduistering
16 juli 2019
Esoterische Acupunctuur
7 september 2019
Show all
mindfulness rotterdam

Een opleiding tot mindfulness-trainer: Na een zomer vol natuur, yoga en inspiratie begint september voor mij met een opleiding tot mindfulness-trainer. Alles wat ik doe heeft een grote overlap met mindfulness maar een opleiding heb ik er nooit in gedaan. Ben heel benieuwd wat het gaat brengen en wat het verschil is met hartcoherentie en yoga. Ook daar staan adem, voelen en balans, lichaamsbewustzijn en zelfbewustzijn, emotie- en stressmanagement, veerkracht, herstellen en helen centraal. Om van denken naar voelen te gaan; van buiten naar binnen te reizen, je blokkades daarbij los te laten en zo je rust te vinden en meer en meer in contact met je authentieke zelf te komen – om heel te worden, om bewust te zíjn. Bij de opleiding hoort gelijk ook het geven van een mindfulness-training dus die komt eraan in het najaar!

In het Noorden van Thailand is een klooster waar ik in januari 12 dagen ga mediteren met Thaise monniken en van hen les en coaching te krijgen.  Mijn persoonlijke ontwikkeling gaat hand in hand met mijn werk met mensen. Hoe meer zelfbewustzijn, rust en balans ik heb hoe beter ik anderen kan helpen. 

Yogales: Steeds meer wordt ik gevraagd wordt om yogalessen op locatie en, in de zomer, buiten te geven. Dus het blijft voorlopig bij de 2 yogalessen per week in Schiedam op woensdagavond en vrijdagochtend. 

De trajecten en 1 op 1 consulten in de praktijk gaan natuurlijk ook door. De yogalessen zijn daar een mooie aanvulling op.

Houd deze website, het blog en de FB pagina in de gaten voor nieuwe cursussen en workshops,

Erna