september equinox
September equinox – krachtige energie reset
22 september 2019
meditatie avond 27 december om 20.00 uur in Centrum Leef
26 november 2019
Show all

Meer dan 80 % van alle klachten zijn stress gerelateerd!

Afgelopen weekend mocht ik met workshops bijdragen op het congres ‘Leefstijl’ georganiseerd door ‘Student en Leefstijl’. Thema was: Leefstijl en stressmanagement in de spreekkamer van de arts. 
Het congres werd bezocht door artsen in opleiding, huisartsen, studenten Leefstijl, sport coaches en diverse andere zorgprofessionals. Meer broodnodige aandacht dus voor Leefstijl: voeding, bewegen en stress- en emotie-regulatie.

Gezonde leefstijl draag écht bij aan betere gezondheid en welzijn !!

Interessante lezingen met de laatste resultaten van wetenschappelijke onderzoeken waaruit bleek dat een gezonde Leefstijl bijdraagt aan welzijn en gezondheid, herstel en waarschijnlijk zelfs preventief kan werken.  
Boeiende sprekers, hoogleraren en andere wetenschappers, vertelden over verschillende onderwerpen op dit gebied. En in mijn workshops kon ik de vertaalslag aanbieden van stress en emotie management naar het dagelijks leven: Praktische handvaten gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek waar de deelnemers direct mee aan de slag konden. Dit samen met mindfulness-based yoga oefeningen waardoor de deelnemers meer in hun lichaam – in het hier en nu kwamen. 
Er hing een heel open en positieve sfeer en mijn workshops zaten vol. Ik voel me blij en dankbaar dat ik hier een steentje aan kon bijdragen zodat we steeds meer bewegen naar een gezonde manier van leven met minder negatieve stress, meer tijd voor elkaar en waardering voor de natuur en alles wat we hebben. ??

Praktische handvaten

Ben je benieuwd hoe je op ieder moment van de dag stress kunt verminderen, je rustig kunt voelen en toch volop kunt meedraaien en het dagelijks leven, meer energie en veerkracht kunt hebben en meer in het hier en nu kunt zijn en je beter kunt concentreren, meer zelfbewust kunt blijven, betere keuzes kunt maken, een beter immuunsysteem kunt krijgen, je intuïtie optimaal kunt gebruiken, een sterk en soepel lichaam kunt krijgen en houden, beter kunt slapen en nog meer ? Misschien is dan yoga en mindfulness , hartcoherentie of een 1 op 1 afspraak voor acupunctuur of healing iets voor jou, kijk eens verder op mijn website!