meditatie avond 27 december om 20.00 uur in Centrum Leef
26 november 2019
Meditatie Oud-en-Nieuw
30 december 2019
Show all

Mindful yoga en meditatie op 27-12 en 3-1 om 20.00 uur in de yogazaal van Centrum Leef. Geef je op via een pb, een app-je of een mailtje.

Terug blik

Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar voor me. Ik ging onder andere met mijn gezin op reis naar Midden-Amerika, deed de opleiding Esoterische Acupunctuur en de Mindfulness Trainer Opleiding die ik half december afrondde. 2019 heeft me veel geleerd en gebracht, aan mij is het nu om los te laten wat niet meer ondersteunend en zinvol is en het geleerde te integreren met wat ik al ken.

2020 ligt al om de hoek!

Ik voel de energie al richting 2020 waar ik in Januari een Stilte Retraite zal doen: een Vipassana Retraite. Diep reiken in mezelf en lichter en geïnspireerd terugkomen. Ik voel aan alles dat het me dan duidelijk wordt wat ik het komende jaar aan lessen, trainingen, workshops en één op één afspraken ga geven, dus ik houd jullie op de hoogte!

Dankbaar

Dank jullie wel voor het vertrouwen dat jullie in mij hebben. Ik voel me dankbaar dat er mensen zijn aan wie ik door kan geven wat mijzelf zoveel goed doet.


Voor nu zou ik graag de Buschauffeur uit New York quoten, die ons toentertijd afzette en zei: “Wishing you a Mindful and Peaceful Christmas Time.”


Namasté, Erna