Een speciaal acupunctuur patroon voor deze Corona tijd dat de gezondheid krachtig ondersteunt en dat jezelf kunt toepassen
28 maart 2020
Bandha’s
27 mei 2020
Show all

Krachtige energie met deze super volle maan

Onderaan dit blog vind je de audio met de volle maan meditatie. Ter info eerst dit:

Deze ‘super moon’ staat dichter  bij de aarde dan een gewone volle maan en de werking en energie zijn daarom krachtiger voelbaar. De komende 24 tot 48 uur is de kracht van de super maan het meest merkbaar 

De energie van de volle maan versterkt wat er is. Goed om je te richten op rust en kalmte en positieve energie en gedachten om in een kalme gemoedstoestand te komen om de energie te ontvangen en te ervaren wat bij je speelt.

Wat kun je ervaren?

Volgens verschillende astrologen* is deze super maan gelinkt aan die van oktober 2019 , dus kunt ook flashbacks krijgen van het afgelopen half jaar.
Door de coronatijd staan mensen al meer stil  bij wat er bij hen speelt en wat er echt toe doet. Dit wordt versterkt onder deze super maan.  Omdat de energie van de super maan krachtig is kan het volgens de astrologen zijn dat je:
– Onrustig slaapt, dromen hebt met inzichten en zelfs visioenen.
– Wat overprikkeld bent, je gevoeligheid groter wordt en je meer oppikt.
– Meer in je hoofd zit
– Je lichte klachten van je spijsvertering hebt, krampjes e.d 
– Vocht vast houdt
– Wat gevoelige voeten kan hebben
– Dat je druk voelt in je holtes en bijholtes


De energie van deze maan in combinatie met de stand van planeten gaat volgens astrologen met name invloed hebben op relaties: 
De relatie met jezelf – eigenwaarde, voor jezelf opkomen, zelfcompassie  
En relaties met anderen – bijvoorbeeld over de balans van geven en ontvangen, afwijzing, onrechtvaardigheid.
Het kan zijn dat oude pijn van vroegere relaties naar bovenkomt om te verwerken, los te laten. Je kunt je bewust worden van verborgen drijfveren en gevoelens.


Het is ook mogelijk dat je meer dagdroomt en zo inzichten krijgt over toekomstig activiteiten, creatieve ideeën om dingen anders te doen. Onder deze super maan kun je veel inspiratie opdoen.


Hoe dan ook belangrijk om je te gronden en aarden en in contact te zijn met zelf anders raak je -ook omdat je gevoeliger bent nu- misschien  in verwarring van de  energie die in beweging komt  om je heen. 

Hoop dat je kunt genieten van de zon overdag en de super maan die vannacht om 4.35 uur op zijn ‘volst’ is

Namasté

*De astrologen die ik volg zijn: Elizabeth Peru, Manuelle van der Kaap, Mindbodygreen, Karin en Danique Vergeer