oceaan bij oceaanadem
Ujjayi- of oceaan adem
14 juni 2020
Psychologie van de acupunctuur
2 november 2020
Show all

Alohyoga!

Dit weekend 20 en 21 juni 2020 is hét weekend voor meditatie: zaterdag midzomerzonnewende, zondag vroeg in de ochtend nieuwe maan én zonsverduistering! Krachtige energie die verandering en nieuw begin ondersteunt. 

tijd van verandering en nieuw begin

Een periode om te  zaaien, vanuit je hart intenties te zetten, plannen te maken en goed  te aarden, buiten in de natuur te zijn, te bewegen, te mediteren en genoeg water te drinken!

Geleide meditatie

Om optimaal gebruik te maken van de energie van dit moment, intenties te zetten en om erbij in balans te blijven heb ik voor jullie een geleide meditatie gemaakt van 20 minuten. Mijn advies ? Doen ! Reserveer dit weekend een moment tijd voor jezelf op een rustige plek, neem pen en papier mee en volg deze meditatie.

Fijn weekend met mooie inzichten en nieuwe initiatieven ?