yogales tijdens midwinterzonnewende en krachtige planetaire energie op 21 december 2020
21 december 2020
Acupunctuur werkt goed bij klachten na Covid-vaccinatie
20 april 2021
Show all

Lieve mensen,

Gister reed ik met vrienden naar Goeree Overflakkee. We hadden het in de auto over de veranderingen waar we met de mensheid in zitten en ook over het afgelopen jaar en blikten vooruit – zover dat kan – op het komende jaar.

We maakten een prachtige wandeling en toen we nat van de regen de duinen uitliepen brak de zon door en was dit ons uitzicht…. zo symbolisch nu – deze poorten van licht! 

Van harte wens ik jullie dat je vertrouwen kunt hebben in het nieuwe jaar,  dat je het oude jaar kunt uitwandelen, dankbaar voor wat het je bracht, en loslatend wat je niet mee wilt nemen en wat dat je heeft geleerd. Vertrouwen om dan vastberaden en vol goede moed met je dromen en ideeën de poort van licht van het nieuwe jaar door te wandelen.  

Dank jullie wel voor jullie enthousiasme en deelname aan de yoga- en mindfulness lessen en consulten het afgelopen jaar dat jullie hebben durven reiken in jezelf om het beste te maken van een tijd vol uitdagingen en veranderingen. 

Ik ben er weer 4 januari om 9.15 uur met een link naar de eerste les in het nieuwe jaar, ik kijk ernaar uit!

Gezellige jaarwisseling !