Acupunctuur in Rotterdam

Als je wilt weten wat acupunctuur in Rotterdam voor je kan betekenen, sta ik graag voor je klaar. Vanuit mijn praktijk InsideOut Healing behandel ik diverse lichamelijke, emotionele en mentale klachten aan de hand van acupunctuur. Door de holistische benadering wordt er vanuit het hele systeem gekeken naar de mogelijke oorzaak van de klacht. Voor acupunctuur in Rotterdam ben je bij mij dan ook van harte welkom.

Alles om ons heen bestaat uit energie. Dat geldt ook voor ons lichaam. Daar stroomt de energie via onze energiebanen door het lichaam. Dit worden ook wel meridianen genoemd. Toch is een goede doorstroming van energie niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt. Zo kan er zich een blokkade voordoen in de meridianen waardoor de energie niet meer vrijuit door je lichaam kan stromen. In dat geval kunnen er diverse vervelende klachten optreden.

Zowel lichamelijk, als emotioneel, mentaal en spiritueel. Hierbij kun je denken aan hartkloppingen, nek en rugklachten, allergie of zelfs ademhalingsproblemen, vermoeidheid, concentratiestoornissen, stress, onrust en spanningen, een burn-out of zelfs paniekaanvallen of faalangst, niet weten welke kant je op wilt in je leven etc. Om dat te kunnen voorkomen en genezen biedt acupunctuur in Rotterdam een effectieve behandeling.

acupunctuur Rotterdam

Acupunctuur bij InsideOut Healing in Rotterdam

Bij InsideOut Healing ben je naast een acupunctuur behandeling ook van harte welkom als je wilt werken aan mindfulness in Rotterdam, het werkt versterkend op elkaar. Onze huid bevat een aantal punten welke in contact staan met onze meridianen. Deze kunnen aan de hand van acupunctuur behandeld worden. Zo worden blokkades opgeheven waardoor de energie weer vrij door jouw lichaam kan stromen. Je ervaart niet alleen dat je fysiek, mentaal en emotioneel beter in balans komt, je krijgt ook meer veerkracht en energie en je zelfgenezend vermogen neemt toe. 

Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van acupunctuur in de vorm van naaldjes, drukpunten of laser. Acupunctuur is effectief bij het verminderen van stress en het behandelen van diverse fysieke, emotionele en mentale  klachten, maar ook mensen met HSP hebben baat bij acupunctuur van InsideOut Healing in Rotterdam. Tijdens de behandelingen wordt er niet alleen naar de klacht zelf gekeken maar naar het gehele systeem.

Naast het behandelen van de punten met acupunctuur krijg  je ook een beter inzicht waardoor je jouw klacht beter begrijpt. De behandeling wordt eventueel aangevuld met massage technieken . Ook voorzie ik je van een persoonlijk voedings- en levensstijl advies. Dit kun je eventueel later ook nog combineren met een yoga training in Rotterdam. Neem vrijblijvend contact met mij op als je meer wilt weten over acupunctuur in Rotterdam.