Mindfulness in Rotterdam

Bij InsideOut Healing ben je aan het juiste adres voor mindfulness in Rotterdam. Als ervaren coach laat ik je zien hoe je meer bewust in het leven kunt gaan staan en als therapeut help ik je meer veerkracht, innerlijke rust en vitaliteit te ontwikkelen. Op deze manier hoeven spanningen en stress niet langer je kwaliteit van leven te beheersen. Daarbij mag je van mij een persoonlijke aanpak verwachten welke geheel wordt afgestemd op jouw behoeften. Vanuit mindfulness in Rotterdam sta ik dan ook graag voor je klaar.

Bewust leven en voelen is niet altijd vanzelfsprekend. Vaak werk je jouw dagelijkse routine af op de automatische piloot, zonder dat jij je echt bewust bent van wat je doet en wat je daarbij denkt en voelt. Dat kan betekenen dat jouw hoofd voortdurend gevuld is met allerlei gedachten die onbewust en ongewenst  invloed op je hebben. Je ervaart onrust en je verliest het contact met jezelf.

Ook stressvolle situaties en spanningen kunnen ervoor zorgen dat je uit balans raakt. Je vergeet als het ware te luisteren naar wat je echt voelt. Als jij je meer bewust zou zijn van de signalen die je lichaam afgeeft en ernaar luistert  dan kun je hevige stress reacties voor zijn waardoor je in contact blijft met jezelf en beter kunt reageren, meer bewuste keuzes kunt maken én meer kunt genieten van het moment. Want, mindfulness betekent aandacht hebben voor wat er op dit moment speelt. Je voelt je veerkrachtiger en energieker.

Mindfulness Rotterdam

Mindfulness bij InsideOut Healing in Rotterdam

Naast yoga en mindfulness trainingen ben je bij InsideOut Healing ook van harte welkom voor acupunctuur in Rotterdam. Mindfulness heeft ook een positief effect op het reduceren van spanningen stress. Dit kan door middel van hartcoherentie, waarbij emotieregulatie en ademhaling centraal staan. Hartcoherentie is onderdeel is van de mindfulness training in Rotterdam. Zo ben je in staat om altijd en overal je onrustige of gespannen gevoelens om te buigen in positieve energie en blijf je helder denken.

Mijn yoga trainingen en lessen in Rotterdam helpen je daarbij. Door het aandachtig uitvoeren van bepaalde houdingen en bewegingen in combinatie met een optimale ademhaling, werk je niet alleen aan stressreductie maar ook aan mindfulness. Je voert de oefeningen bewust uit waardoor je weer verbinding krijgt met jezelf en leert te voelen wat je doet. Natuurlijk mag je daarbij een professionele begeleiding verwachten. Ik laat je zien hoe je jouw emotionele balans, mentale balans en energieniveau kunt verbeteren aan de hand van mindfulness in Rotterdam.

Je ontwikkelt de veerkracht die je nodig hebt om spanningen en stress in je directe leefomgeving het hoofd te kunnen bieden. Zo sta je vanuit rust en ruimte meer bewust in het leven. Het maken van weloverwogen beslissingen die aansluiten bij je gevoel horen daarbij. Zo ontwikkel je tevens vitaliteit en energie en leer je hoe je jouw tempo kunt vertragen om meer rust voor jezelf te kunnen creëren. Neem vrijblijvend contact met mij op als je meer wilt weten over mindfulness in Rotterdam.