Yoga in Rotterdam

Als je wilt ervaren wat yoga in Rotterdam voor jou kan betekenen sta ik graag voor je klaar. Vanuit mijn praktijk InsideOut Healing verzorg ik diverse yoga workshops, lessen en trainingen. Dat kan zowel in een groep als individueel. Je ervaart niet alleen meer rust en ruimte in je lichaam, maar ook je kracht neemt toe en je krijgt meer vitaliteit en veerkracht. Zo kun je spanningen stress reduceren waardoor je meer in verbinding komt met jezelf.

Voor yoga in Rotterdam ben je bij mij dan ook aan het juiste adres. In het hier en nu kunnen leven is niet altijd een vanzelfsprekend iets. Vaak worden we meegezogen in het tempo van de maatschappij. Je denkt dat vertragen geen optie is waardoor je steeds minder tijd en ruimte voor jezelf vrijmaakt. 

Door het uitvoeren van specifieke bewegingen in combinatie met de juiste ademhaling, kom je meer in je energie te staan terwijl spanningen en stress het lichaam kunnen verlaten. Deze constante stroom van adrenaline kan namelijk vervelende klachten met zich meebrengen. Niet alleen fysiek, maar zeker ook mentaal en emotioneel. Door het volgen van yoga in Rotterdam kun je dit voorkomen en leer je diep te ontspannen.

Yoga in Rotterdam
(C) Roel Dijkstra / Foto: Dennis Wisse Erna Kraak, geeft yoga in een voormalige haringrokerij in Vlaardingen

Yoga workshops in Rotterdam

Naast yoga ben je bij InsideOut Healing ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar acupunctuur in Rotterdam. Deze behandelingen zijn effectief in het bestrijden van diverse mentale, emotionele en fysieke klachten. Door het uitoefenen van yoga nemen je levensenergie en veerkracht toe. Dat wordt veroorzaakt omdat je tijdens yogales bewust werkt aan je hartcoherentie. Dit is een manier waarmee je zelf altijd en overal de stress en spanning in je lichaam kunt reduceren en ombuigen in constructieve positieve energie.

Je ademhaling is hierbij van groot belang. Zo leer je je stress level omlaag te brengen en merk je dat je meer in je gevoel komt en je denken rustig en helder wordt. Dit brengt je dichter bij jezelf waardoor je meer bewust en in het hier en nu gaat leven. Binnen mijn praktijk InsideOut Healing verzorg ik diverse vormen van yoga. Ook voor mindfulness in Rotterdam sta ik dus voor je klaar.

Zo kun je deelnemen aan individuele yoga waarin elke training op maat wordt gemaakt voor jou. Maar, ook voor Flow Yoga in Rotterdam ben je bij mij van harte welkom. Natuurlijk worden de training gegeven in kleine groepen waarbij er voldoende persoonlijke aandacht is voor elke deelnemer. Neem vrijblijvend contact met mij op als je meer wilt weten over mijn yoga trainingen en lessen in Rotterdam.