Yoga in Schiedam kan u helpen uw innerlijke rust te vinden


Yoga, in Schiedam bijvoorbeeld, kan een manier zijn die u kan helpen uw innerlijke rust te vinden. Wat yoga precies is, is moeilijk uit te leggen. Pas wanneer u het eens ervaart, zult u begrijpen hoe het werkt. In principe zorgt yoga er van oorsprong voor dat uw lichaam en geest verbinden. Dit klinkt misschien heel zweverig, maar dat is een groot misverstand over yoga. Door middel van het uitvoeren van bewegingen op uw ademhaling, worden uw geest en lichaam een. Bij elke inademing ademt u eigenlijk nieuwe energie in. Hierdoor kunt u zich helemaal tot rust voelen komen. Wanneer u bewust bezig bent met uw ademhaling, wordt uw aandacht gebracht naar het ervaren in plaats van het denken. U staat dus in contact met uw lichaam, ‘in het hier en nu’.Yoga in Schiedam is geschikt voor iedereen

Een groot misverstand over yoga is dat u er heel lenig voor moet zijn. Dit is echter helemaal niet waar. Yoga is juist gebaseerd op het feit dat ieder lichaam anders is en anders beweegt. Het gaat er dus ook helemaal niet om dat u ‘goed’ bent in yoga, het gaat erom dat u naar uw lichaam luistert en doet wat voor u goed voelt. Hierdoor zult u wel merken dat na een tijdje uw lichaam sterker en soepeler wordt, maar dit is dus helemaal geen vereiste om aan yoga in Schiedam te kunnen beginnen. Yoga is dus voor iedereen. U moet alleen zelf kiezen welke soort yoga u aanspreekt. Bij Insideout Healing bieden wij Prana Yoga Flow en Flow Yoga aan. U kunt natuurlijk een proefles volgen om te kijken welke vorm van yoga u het beste bevalt. Daarnaast bieden wij ook yogalessen aan voor jongeren vanaf 16 jaar. Zo kunnen ook jongeren yoga ervaren, samen met leeftijdsgenoten.


Bent u nieuwsgierig naar onze yogalessen? Kom dan een proefles volgen

Yoga is zo veel meer dan simpele bewegingen die elkaar opvolgen. Yoga zorgt ervoor dat u in contact komt met uw lichaam en echt tot rust kan komen. Ook komt er door yoga nieuwe energie uw lichaam in. Yoga kan uw dag dus ook echt een boost geven. Wil u dit ook eens ervaren en kijken of het iets voor u is? Kom dan vooral eens een proefles volgen. Zo kunt u kijken of yoga bij u past. Als u nou twijfelt of yoga voor u geschikt is, kunt u natuurlijk altijd een berichtje sturen. Als u verder nog op zoek bent naar een andere manier om tot rust te komen, kunt u ook acupunctuur in Schiedam overwegen. Ook dit kunt u doen bij Insideout Healing. Wat u ook wil doen om tot rust te komen, bij Insideout Healing bent u op de juiste plaats.