voor WANDEL COACHING in de natuur klik hier

Ook online consulten mogelijk

Stress emoties hartcoherentie

Stress en emoties zijn onderdeel van ons leven en als je er goed mee om kunt gaan zijn ze heel zinvol. Maar als je jezelf telkens verliest in emoties of als stress langdurig met je aan de haal gaat dan kost je dat veel energie, je kunt niet goed nadenken, reageren en communiceren en je weerbaarheid tegen ziekte wordt minder. Allerlei lichaamsfuncties verminderen en je wordt sneller oud. Volgens het American Institute of Stress zijn tot 80% van de gezondheidsproblemen aan stress gerelateerd.

De manier waarop wij leven en werken geeft jammer genoeg vaak spanning. Als korte pauzes niet helpen om te ontsnappen aan stress, dan zie je dikwijls dat mensen hun omgeving en omstandigheden gaan veranderen – ze menen dat het probleem wordt veroorzaakt door anderen en door de omgeving. Het kan zinvol en nodig zijn iets aan de situatie te veranderen, maar vaak is het beter te leren om anders op situaties te reageren en je af te vragen hoe je zelf met spanning omgaat. Of in de woorden van het Heart Math Instituut:

“Niet de situatie levert stress op, maar de manier waarop je reageert op de situatie.”

Tijdens een consult of workshop ontwikkel je bewustzijn over je stressbronnen en leer je het eerste stress-signaal in je lichaam herkennen. Je leert aan de hand van een simpele en effectieve methode die je altijd en overal kunt toepassen, de stress direct om te zetten in een gewenste reactie.
Zo ben je niet de dupe van de situatie maar kun je er richting aan geven; vanuit je kracht en innerlijk leiderschap.
Je gaat oefenen met biofeedback, daardoor kun je real-time op het computerscherm zien wat het resultaat is van je oefening en waar je nog bij moet sturen.

Hartcoherentie

Stress- en emotiemanagement is onder andere gebaseerd op hartcoherentie een methode die ook wordt gebruikt door de politie Nederland, in de sport, in de gezondheidszorg, in managementopleidingen en op scholen.

Daarnaast ga je ontdekken hoe je duurzaam vanuit rust kunt leven en je veerkracht kunt vergroten zodat emoties en stress minder snel met je aan de haal gaan. Je kunt op de site van Heart Math Benelux meer lezen over hartcoherentie

Tarieven
De duur van een behandeling en het tarief:

Eerste consult van een uur: Intakegesprek en korte eerste behandeling €100,00 Dit is incl. het vooraf beoordelen van de intake vragenlijst.
Vervolgconsult van een uur € 90,00 Hierover wordt geen BTW meer gerekend.

De verhoging van het tarief heeft ermee te maken dat consulten in het vervolg een uur duren: Iedere behandeling wordt er een diagnostisch energie profiel gemaakt en krijg je naast een consult evt ondersteund met acupunctuur ook een gesprek, oefeningen en een energetische behandeling die onderdeel is van de behandeling. Dit alles hoort ook bij een volledige acupunctuurbehandeling, zo staat het ook beschreven bij de beroepsvereniging.

Het is ook mogelijk om coaching sessies te doen:
Het tarief voor anderhalf uur coaching is € 150,00 per sessie.
Dit is inclusief het eventueel maken van een energie profiel en behandeling ter ondersteuning van het coaching thema.
Wil je één uur alleen maar coaching dan betaal je € 90,00 per sessie

Het consult wordt direct in de praktijk afgerekend, via een betaalverzoek, dus neem je mobiel mee!

Je ontvangt een nota van het consult zodat je die kunt indienen bij je zorgverzekeraar.

Houd er aub rekening mee dat niet nagekomen afspraken of afspraken gecanceld binnen 24 uur vooraf aan de afspraak- weekenden en feestdagen worden niet meegeteld - ongeacht de rede, minstens voor de helft in rekening worden gebracht.

Vergoedingen
De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen (deels) vanuit de aanvullende verzekering – het budget voor alternatieve zorg. Kijk zelf na of én hoeveel jouw zorgverzekeraar van de behandelingen vergoedt. Houd er rekening mee dat de vergoedingen van collectieve polissen anders kunnen zijn dan die van individuele polissen.
klik hier voor een overzicht van de vergoedingen 2024
BELANGRIJK: Omdat deze vergoedingen plaatsvinden op basis van aanvullende verzekeringen hoef je NIET eerst zelf het standaard eigen risico te betalen.

 

Het PRESENT pakket en het LIVVIT pakket van Achmea/Zilveren Kruis biedt 100% vergoeding voor het Heart Math Veerkracht programma of het Stress Redunctie Programma (SRP).
Het Veerkracht Programma
Dit programma bestaat uit 6 wekelijkse afspraken van anderhalf uur. Je kunt dit programma bij mij in de praktijk volgen, en ook deels online via videobellen als dat je voorkeur heeft. Ik ben gecertificeerd Heart Math coach en groepstrainer.
Lees hier meer over het veerkracht programma.

 

Het PRESENT pakket en het LIVVIT pakket van Achmea/Zilveren Kruis biedt 100% vergoeding voor het Heart Math Veerkracht programma of het Stress Redunctie Programma (SRP). De kosten voor dit programma zijn € 900,00 (ex BTW voor bedrijven) incl. cursusboek en gebruik van een sensor voor de biofeedback op de IPhone of tablet gedurende het traject Veerkracht Programma.
Overige informatie
• ING Bank IBAN: NL41INGB0002399644 tnv Praktijk E. Kraak

• B.T.W. Nummer NL001496002B43

• Kamer van Koophandel te Rotterdam 24462764

Veerkracht programma

Wil je echt je stress bronnen en reacties ontmantelen? Je emotionele landschap maken? Dieper op de stof ingaan en alle tools leren die Heart Math heeft ontwikkeld? Oefenen met biofeedback en een actieplan op maat maken om hart coherentie in je dagelijks leven in te passen ? Je innerlijk leiderschap ontwikkelen waardoor je je blijvend beter voelt? Volg dan het Veerkracht Programma.

 

Wat levert het veerkracht progamma je op?

Dit programma bestaat uit zes wekelijkse afspraken van anderhalf uur, een deel daarvan kun je evt. online doen:
* Je wordt je bewust wordt van je stressbronnen en stressreacties.
* Je krijgt inzicht hoe emoties en adem je fysiologie beïnvloeden.
* Je leert verschillende vaardigheden toe te passen om stress te voorkomen
* Je leert emoties te reguleren en evenwichtiger, gezonder en blijer in het leven te staan
* Hierdoor verbeteren natuurlijk ook je prestaties op allerlei gebieden
* Bovendien leer je je zelf en anderen vanuit je gevoel beter te verstaan, je communicatie verbeterd
Je kunt dit programma bij mij in de praktijk volgen, ik ben gecertificeerd Heart Math coach en groepstrainer.
Lees hier meer over het veerkracht programma.

 

INVESTERING

De investering voor dit programma is voor bedrijven € 900,00 pp (ex BTW ) incl. cursusboek en gebruik van een sensor voor de biofeedback op de Iphone of tablet gedurende het traject Veerkracht Programma. Voor particulieren geld een ander tarief neem hiervoor contact op. Binnen het LIVVIT pakket van Achmea/Zilveren Kruis is er 100% vergoeding voor het Heart Math Stress Redunctie Programma (SRP) of Veerkracht programma. Stress- en emotiemanagement kunnen gecombineerd worden met bijvoorbeeld acupunctuur, Yoga-oefeningen en coaching.
  • Linda
    "Ik ben bij Insideout Healing gekomen met slaapproblemen door stress. Door de behandelingen en het advies over hoe ik anders met situaties om kan gaan, slaap ik weer goed en  kan ik nu beter met stress omgaan. Ik raad Insideout Healing bij iedereen aan, het heeft mij heel goed gedaan".
    Linda
  • Arjanne
    Nu ik al even met deze methode bezig ben, ervaar ik wel dat het me goed doet. Het lijkt wel of ik blijer ben...:) ondanks de omstandigheden die soms best wel heftig zijn
    Arjanne