Vergoedingen en tarieven

Met betrekking tot het coronavirus:

Per 3 maart is een afspraak in de praktijk weer mogelijk. In de praktijk worden de richtlijnen van Rijksoverheid en RIVM gehanteerd.

Blijf thuis en verzet je afspraak of maak een online afspraak als je verkouden bent of Covid-19 verschijnselen hebt. Klik hier voor de leefregels die in de praktijk zijn ingesteld om veilig te kunnen werken.

Online consulten zijn ook nog steeds mogelijk ! E-Health en E-Coaching telefonisch of via videobellen.

acupunctuur

Eerste consult van een uur - vragenlijst, intake en eerste behandeling - € 85,00
Vervolgconsult van 3 kwartier €75,00

Je ontvangt een nota van het consult zodat je die eventueel kunt indienen bij de zorgverzekeraar. Deze nota kun je aan mij over maken via de bank. Houd er aub rekening mee dat bij afzegging korter dan 48 uur van tevoren het consult in rekening wordt gebracht.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen (deels) vanuit de aanvullende verzekering – het budget voor alternatieve zorg. Kijk zelf na of én hoeveel jouw zorgverzekeraar van de behandelingen vergoedt.
klik hier voor een overzicht van de vergoedingen 2020
klik hier voor een overzicht van de vergoedingen 2021
BELANGRIJK: Omdat deze vergoedingen plaatsvinden op basis van aanvullende verzekeringen hoef je NIET eerst zelf het standaard eigen risico te betalen.

Houd er rekening mee dat de vergoedingen van collectieve polissen anders kunnen zijn dan die van individuele polissen.

Binnen het LIVVIT pakket van Achmea/Zilveren Kruis is er ook 100% vergoeding voor het Heart Math Stress Reductie Programma (SRP) / Veerkracht programma

Veerkracht Programma.

Dit programma bestaat uit 6 wekelijkse afspraken van anderhalf uur.
Je kunt dit programma bij mij in de praktijk volgen, en ook deels online via videobellen als dat je voorkeur heeft. Ik ben gecertificeerd Heart Math coach en groepstrainer.

Lees hier meer over het veerkracht programma. De kosten voor dit programma zijn € 900,00 (ex BTW voor bedrijven) incl. cursusboek en sensor voor de biofeedback op de Iphone of tablet.

Overige informatie:

• ING Bank IBAN: NL41INGB0002399644 tnv Praktijk E. Kraak
• B.T.W. Nummer NL1154.60.895.B.01
• Kamer van Koophandel te Rotterdam 24462764
• AGB-code zorgverlener 90023669
• AGB-code praktijk 9002532

 • Franka
  Ik ben naar Erna Kraak gegaan voor acupunctuur behandeling, omdat ik astma, allergieën, hoofdpijn en constant moe was. Ik hou heel erg van hockeyen en door al deze dingen kon ik bijna niks van een wedstrijd spelen en ik kon door mijn vermoeidheid me heel erg slecht kon concentreren op school. Ik had voor me astma, allergieën en hoofdpijn wel medicijnen mar die werkte allemaal niet heel erg goed en slikt op gegeven moment zo veel medicijnen dat me lichaam hier door heel erg moe werd, dus dacht me moeder dat ik maar eens acupunctuur moest proberen doordat we van kennissen hadden gehoord dat het bij sommige mensen heel goed werkt. Ik vond de behandelingen bij Erna altijd heel erg fijn ze is heel aardig en je kan met haar lachen en als er iets was kon ik het gewoon aan haar vertellen. Aan het begin van een behandeling vroeg ze altijd even hoe het de afgelopen week was gegaan en deden we een ademhaling oefening die ze me geleerd had waar door ik heel rustig werd, minder moe was en me beter kon concentreren daarna moest ik op de behandelbank gaan liggen en kreeg ik acupunctuur naaldjes in mijn lichaam, dit deed bij mij helemaal geen pijn. Ieder keer dat ik weer bij Erna terug kwam voelde ik me beter en het ging ook veel beter. Ik merkte gewoon dat ik steeds minder medicijnen nodig had en me beter kon concentreren op school en bij me hockey wetstrijden hield ik het steeds langer vol waarbij het uiteindelijke resultaat was dat ik hele hockeywedstrijden kon spelen en dat was voor mij echt geweldig omdat hockey gewoon ontzettend belangrijk voor me is en als ik soms tijdens de wedstrijd er wel even door heen zit doe ik me ademhaling oefening en voel ik me al heel snel stukken beter. Toen Erna me bijna overal van af had geholpen had ik alleen nog steeds hele erge hoofdpijn daar hebben we ook wel even over gedaan voor dat beter werd, maar ook dat werd steeds minder en ik heb er nu echt bijna nooit meer last van. Erna heeft me dus heel erg geholpen met al die dingen en de consulten waren ook heel prettig om naar toe te gaan. Ik ben nu al een tijdje bij Erna weg, maar ik voel me nog steeds heel erg goed en speel bijna iedere hockey wetstrijd helemaal uit en doe het ook op school stukken beter.
  Franka
 • Anne
  Allereerst wil ik zeggen dat ik na 1 behandeling al direct positieve veranderingen heb. De druk bij mijn ogen is weg en ik ben meer uitgerust wakker geworden vanochtend. Graag maak ik een volgende afspraak op...
  Anne
 • Carolien
  Het gaat super! Ik heb inmiddels al 10 weken geen hoofdpijn medicatie meer geslikt. Ik heb af en toe nog wel hoofdpijn, maar minder heftig en steeds minder vaak. 
  Ik kan zo maar 2 weken hoofdpijnvrij zijn. Ik ben helemaal blij! Het beheerst niet meer mijn dag. 
  En ik heb ook geen opvliegers meer, daar ben ik ook zo super blij mee! Ik hoop dat ze wegblijven en zo niet, wil ik graag weer een keer langs komen!
  Carolien
 • Ik ben nu 2x bij Erna geweest voor een behandeling accupunctuur. Hetgeen waar ik voor kwam, vreselijke opvliegers, die heeft zij blijkbaar goed aangepakt want sindsdien heb ik er niet een meer gehad. 
 • Na dokter’s, ziekenhuis bezoeken en diverse therapeuten zijn we via via bij Erna Kraak terecht gekomen. Mijn dochter van 14 jaar viel gemiddeld 3 x in de week flauw. Na de eerste keer zag ik mijn dochter al opknappen (ongelooflijk maar echt waar ) en na 4 behandelingen acupunctuur  en oefeningen zit mijn dochter weer helemaal goed in haar vel en het belangrijkste is dat ze niet meer flauwgevallen is. Nu is ze weer rustig aan begonnen met sporten. Ook dit gaat goed. Mijn ervaring is ook in een woord SUPER en ben Erna heel dankbaar voor wat zij heeft gedaan.