Online consulten zijn ook mogelijk ! E-Health en E-Coaching telefonisch of via videobellen.

Vergoedingen en tarieven

Duur van een behandeling en tarief:

Eerste consult van een uur: Intakegesprek en korte eerste behandeling €100,00 Dit is incl. het vooraf beoordelen van de intake vragenlijst.
Vervolgconsult van een uur € 90,00 Hierover wordt geen BTW meer gerekend.

Consulten duren een uur: Iedere behandeling wordt er een diagnostisch energie profiel gemaakt en krijg je naast een energetische behandeling al of niet in combinatie met acupunctuur met of zonder naalden, ook een gesprek en oefeningen. Dit alles hoort bij een volledige behandeling

Het is ook mogelijk om coaching sessies te doen:
Het tarief voor anderhalf uur coaching is € 150,00 per sessie.
Dit is inclusief het eventueel maken van een energie profiel en behandeling ter ondersteuning van het coaching thema.
Wil je één uur alleen maar coaching dan betaal je € 90,00 per sessie

Het consult wordt direct in de praktijk afgerekend, via een betaalverzoek, dus neem je mobiel mee!

Je ontvangt een nota van het consult zodat je die kunt indienen bij je zorgverzekeraar.

Houd er aub rekening mee dat niet nagekomen afspraken of afspraken gecanceld binnen 24 uur vooraf aan de afspraak- weekenden en feestdagen worden niet meegeteld - ongeacht de rede, minstens voor de helft in rekening worden gebracht.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen (deels) vanuit de aanvullende verzekering – het budget voor alternatieve zorg. Kijk zelf na of én hoeveel jouw zorgverzekeraar van de behandelingen vergoedt. Houd er rekening mee dat de vergoedingen van collectieve polissen anders kunnen zijn dan die van individuele polissen.
klik hier voor een overzicht van de vergoedingen 2024
BELANGRIJK: Omdat deze vergoedingen plaatsvinden op basis van aanvullende verzekeringen hoef je NIET eerst zelf het standaard eigen risico te betalen.

 

Binnen het LIVVIT pakket van Achmea/Zilveren Kruis is er ook 100% vergoeding voor het Heart Math Stress Reductie Programma (SRP) / Veerkracht programma

Het Veerkracht Programma

Dit programma bestaat uit 6 wekelijkse afspraken van anderhalf uur. Je kunt dit programma bij mij in de praktijk volgen, en ook deels online via videobellen als dat je voorkeur heeft. Ik ben gecertificeerd Heart Math coach en groepstrainer.
Lees hier meer over het veerkracht programma.

 

De kosten voor dit programma zijn € 900,00 (ex BTW voor bedrijven) incl. cursusboek en gebruik van een sensor voor de biofeedback op de IPhone of tablet gedurende het traject Veerkracht Programma.

 

Het is ook mogelijk om aparte coaching sessies te doen:
Het tarief voor anderhalf uur coaching is € 150,00 per sessie.
Dit is inclusief het eventueel maken van een energie profiel en behandeling ter ondersteuning van het coaching thema.
Wil je één uur alleen maar coaching dan betaal je € 90,00 per sessie

Overige informatie:

• ING Bank IBAN: NL41INGB0002399644 tnv Praktijk E. Kraak

• B.T.W. Nummer NL001496002B43

• Kamer van Koophandel te Rotterdam 24462764

 • Nanny
  "De consulten die ik bij jou heb gehad spreken mij erg aan, omdat je aandacht besteed aan lichaam en geest en de samenhang hierin. Jouw integratieve benadering, het combineren van verschillende behandelwijzen vind ik prettig. Je stemt steeds met mij af waarom je voor die vormen van behandeling kiest en geeft heldere uitleg over wat je doet en wat de mogelijke uitwerking is. Het heeft mij niet alleen geholpen van mn schouderblessure af te komen, maar ook om op persoonlijk vlak verbanden te leggen tussen bepaalde patronen in mijn leven en hoe dit te beïnvloeden. Boeiend, leerzaam en verhelderend en dat wat ik tijdens de consulten ‘meekrijg’ kan ik goed toepassen in mn dagelijks leven en helpt mij mijzelf op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen".
  Nanny
 • Robin
  "Bedankt voor je hulp de laatste keer. Ik vond het erg fijn en het heeft mij extra rust gegeven".
  Robin
 • Marjon
  "Door de behandelingen kreeg ik direct meer energie en rust in mij zelf. Erna heeft mij ook tools gegeven waarmee ik de rust in mijn hoofd kan behouden en de warboel in mijn hoofd overzichtelijk blijft. Ik heb de sessies als prettig ervaren. Erna neemt echt de tijd voor je. Het heeft mij rust gegeven".
  Marjon
 • Joke Norendaal
  "Erna gaat respectvol en heel voorzichtig te werk. Zij kan goed luisteren en voelen, zij weet welke (combinatie) van methoden (acupunctuur, hart coherentie, healing) helend zijn en een antwoord zijn op je vraag. Erna biedt de juiste tools om zelfstandig en krachtig je eigen hart te volgen".
  Joke Norendaal
 • Daan, 16 jaar
  "Erna heeft me geleerd in mezelf te vertrouwen, recht op te lopen maar ook om op mijn hoofd te staan. Ik kan nu tot rust komen wanneer ik dat wil”
  Daan, 16 jaar
 • Helene Benard
  "Te laat, volledig overprikkeld en gestrest kwam ik de eerste keer bij Erna binnen. Ongeluk op de A20, file, etc. Tijdens het eerste gesprek voelde ik me al “zakken”. We kwamen meteen tot de kern van het probleem. In slechts enkele consulten maakte Erna mij bewust van mijn gedrag en leerde zij mij anders om te gaan met spanningen en emoties. Ze ondersteunde dit met acupunctuur en energie werk. Door het dagelijks doen van de oefeningen ben ik veel rustiger, positiever en ik kan me beter ontspannen. Mijn omgeving merkt dit ook op".
  Helene Benard