Workshop Yoga

Naast live yogaworkshops nu ook live online workshops! stuur een mail voor meer informatie

Regelmatig vragen mensen of organisaties of ik een workshop yoga kan geven. Bijvoorbeeld in de natuur, op een school, in een bedrijf, tijdens een congres, op een festival of bij familie dagen, op het strand tijdens een team dag voor het personeel, bij een sportvereniging of in de yogazaal waar ik mijn lessen geef.

Door mijn jarenlange ervaring voel ik de groep goed aan en kan ik de workshop op maat aanbieden.

Iédereen kan meedoen met een workshop yoga want yoga houdingen kun je immers aanpassen. Dat is ook nodig want ieder mens is anders en ieder lichaam is uniek en toch doe je allemaal dezelfde yogales. Dat geeft ruimte aan het gevoel van jezelf kunnen zijn en tegelijkertijd verbonden kunnen zijn binnen een groep. Een veilige omgeving waarin ieders unieke talenten naar voren kunnen komen.

Het zijn leuke events die verbindend werken en waar mensen altijd iets over zichzelf leren. Het zijn momenten waarop je weer tot jezelf komt en energie op kunt doen, bijvoorbeeld tijdens een intensieve trainingsdag van het bedrijf. Je denken wordt helder en je lichaam vol energie.

Vraag een offerte aan

Ik geef workshops voor kleine en grotere groepen. De grootste groep voor wie ik een workshop yoga gaf, was er een van 120 mensen, tijdens een opleidingsweekend van de politie. De prijs hangt af van de grootte van de groep, de reistijd, of er matten zijn etc. Wil je een offerte aanvragen? Vermeld dan de volgende zaken:

- Voor wie de workshop is bedoeld
- Hoeveel mensen doen er mee
- Wat het doel is van de workshop
- Waar wordt de workshop gegeven
- Wanneer moet het plaatsvinden
- Hoe lang mag de workshop duren
 • Nel
  "Meestal is onze yogales een groepsles met aandacht voor iedereen. Deze keer een privéles met alle prettige aandacht voor mijzelf. Ik kon een thema in brengen. Het was een mooie les met extra sturing. Erna kan zich heel goed afstemmen op jou als persoon en op je yogahouding. Ze kan zo exact zien en voelen waar je nog wat aanwijzing kan gebruiken zodat de houding meer effect heeft. De afsluitende gepaste meditatie maakt de les compleet. Na de les voelde ik me ontspannen, het fijne was dat ik, hetgeen we in de een op een les besproken en geoefend hadden, gelijk in de praktijk kon brengen en er gelijk mijn voordeel mee kon doen. Van deze privé les heb ik veel opgestoken. Namaste"
  Nel
 • Monique
  "Mij lukt het nu goed om in deze drukke tijd bij mezelf te blijven! Dat is een meer dan fijn gevoel!!"
  Monique
 • Cheron
  "Het helpt me om te relativeren als ik de tijd neem om rustig en goed te ademen, fijn dat ik dat heb geleerd."
  Cheron
 • Jaap (17)
  "Ik heb geleerd de energie die ik heb, goed te gebruiken, bijvoorbeeld met concentreren, en dat je positiviteit/energie niet zozeer van anderen mee krijgt, maar dat je dat uit jezelf haalt. En ik voel me minder afhankelijk van anderen, daarmee bedoel ik èn dat je niet afhankelijk ben van hun mening èn dat je minder hulp van anderen nodig heb. Ik bedacht me ook dat het me heeft geholpen met de juiste keuzes te maken."
  Jaap (17)
 • Daan
  "Erna heeft me geleerd in mezelf te vertrouwen, recht op te lopen maar ook om op mijn hoofd te staan. Ik kan nu tot rust komen wanneer ik dat wil".
  Daan
 • Franka
  Ik ben naar Erna Kraak gegaan voor acupunctuur behandeling, omdat ik astma, allergieën, hoofdpijn en constant moe was. Ik hou heel erg van hockeyen en door al deze dingen kon ik bijna niks van een wedstrijd spelen en ik kon door mijn vermoeidheid me heel erg slecht kon concentreren op school. Ik had voor me astma, allergieën en hoofdpijn wel medicijnen mar die werkte allemaal niet heel erg goed en slikt op gegeven moment zo veel medicijnen dat me lichaam hier door heel erg moe werd, dus dacht me moeder dat ik maar eens acupunctuur moest proberen doordat we van kennissen hadden gehoord dat het bij sommige mensen heel goed werkt. Ik vond de behandelingen bij Erna altijd heel erg fijn ze is heel aardig en je kan met haar lachen en als er iets was kon ik het gewoon aan haar vertellen. Aan het begin van een behandeling vroeg ze altijd even hoe het de afgelopen week was gegaan en deden we een ademhaling oefening die ze me geleerd had waar door ik heel rustig werd, minder moe was en me beter kon concentreren daarna moest ik op de behandelbank gaan liggen en kreeg ik acupunctuur naaldjes in mijn lichaam, dit deed bij mij helemaal geen pijn. Ieder keer dat ik weer bij Erna terug kwam voelde ik me beter en het ging ook veel beter. Ik merkte gewoon dat ik steeds minder medicijnen nodig had en me beter kon concentreren op school en bij me hockey wetstrijden hield ik het steeds langer vol waarbij het uiteindelijke resultaat was dat ik hele hockeywedstrijden kon spelen en dat was voor mij echt geweldig omdat hockey gewoon ontzettend belangrijk voor me is en als ik soms tijdens de wedstrijd er wel even door heen zit doe ik me ademhaling oefening en voel ik me al heel snel stukken beter. Toen Erna me bijna overal van af had geholpen had ik alleen nog steeds hele erge hoofdpijn daar hebben we ook wel even over gedaan voor dat beter werd, maar ook dat werd steeds minder en ik heb er nu echt bijna nooit meer last van. Erna heeft me dus heel erg geholpen met al die dingen en de consulten waren ook heel prettig om naar toe te gaan. Ik ben nu al een tijdje bij Erna weg, maar ik voel me nog steeds heel erg goed en speel bijna iedere hockey wetstrijd helemaal uit en doe het ook op school stukken beter.
  Franka
 • Anne
  Allereerst wil ik zeggen dat ik na 1 behandeling al direct positieve veranderingen heb. De druk bij mijn ogen is weg en ik ben meer uitgerust wakker geworden vanochtend. Graag maak ik een volgende afspraak op...
  Anne
 • Nanny
  "De consulten die ik bij jou heb gehad spreken mij erg aan, omdat je aandacht besteed aan lichaam en geest en de samenhang hierin. Jouw integratieve benadering, het combineren van verschillende behandelwijzen vind ik prettig. Je stemt steeds met mij af waarom je voor die vormen van behandeling kiest en geeft heldere uitleg over wat je doet en wat de mogelijke uitwerking is. Het heeft mij niet alleen geholpen van mn schouderblessure af te komen, maar ook om op persoonlijk vlak verbanden te leggen tussen bepaalde patronen in mijn leven en hoe dit te beïnvloeden. Boeiend, leerzaam en verhelderend en dat wat ik tijdens de consulten ‘meekrijg’ kan ik goed toepassen in mn dagelijks leven en helpt mij mijzelf op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen".
  Nanny
 • Robin
  "Bedankt voor je hulp de laatste keer. Ik vond het erg fijn en het heeft mij extra rust gegeven".
  Robin
 • Cheron
  "Het helpt me om te relativeren als ik de tijd neem om rustig te ademen."
  Cheron
 • Monique
  Mij lukt het bijzonder goed om in deze drukke tijd bij mezelf te blijven! Dat is een meer dan fijn gevoel!! Met 2 kleine kinderen volop in de Sinterklaas-spanning is dat ook wel nodig en gelukkig kan ik er voor hun als rustpunt zijn!
  Monique
 • Linda
  "Ik ben bij Insideout Healing gekomen met slaapproblemen door stress. Door de behandelingen en het advies over hoe ik anders met situaties om kan gaan, slaap ik weer goed en  kan ik nu beter met stress omgaan. Ik raad Insideout Healing bij iedereen aan, het heeft mij heel goed gedaan".
  Linda
 • Arjanne
  Nu ik al even met deze methode bezig ben, ervaar ik wel dat het me goed doet. Het lijkt wel of ik blijer ben...:) ondanks de omstandigheden die soms best wel heftig zijn
  Arjanne
 • Lindsy
  "Een leergang waarin ik ook het besluit nam, met mijn hoofd, om werk te maken van mijn non-dualiteit. Dank Erna! Lichaam en geest snappen en vertrouwen elkaar steeds meer. Tegenwoordig zijn meditatie en beweging een meestal onmisbaar deel van het ochtendritueel. Ik mis het als het niet past. Ik zorg steeds vaker dat het past".
  Lindsy
 • Marjon
  "Door de behandelingen kreeg ik direct meer energie en rust in mij zelf. Erna heeft mij ook tools gegeven waarmee ik de rust in mijn hoofd kan behouden en de warboel in mijn hoofd overzichtelijk blijft. Ik heb de sessies als prettig ervaren. Erna neemt echt de tijd voor je. Het heeft mij rust gegeven".
  Marjon
 • Joke Norendaal
  "Erna gaat respectvol en heel voorzichtig te werk. Zij kan goed luisteren en voelen, zij weet welke (combinatie) van methoden (acupunctuur, hart coherentie, healing) helend zijn en een antwoord zijn op je vraag. Erna biedt de juiste tools om zelfstandig en krachtig je eigen hart te volgen".
  Joke Norendaal
 • Daan, 16 jaar
  "Erna heeft me geleerd in mezelf te vertrouwen, recht op te lopen maar ook om op mijn hoofd te staan. Ik kan nu tot rust komen wanneer ik dat wil”
  Daan, 16 jaar
 • Helene Benard
  "Te laat, volledig overprikkeld en gestrest kwam ik de eerste keer bij Erna binnen. Ongeluk op de A20, file, etc. Tijdens het eerste gesprek voelde ik me al “zakken”. We kwamen meteen tot de kern van het probleem. In slechts enkele consulten maakte Erna mij bewust van mijn gedrag en leerde zij mij anders om te gaan met spanningen en emoties. Ze ondersteunde dit met acupunctuur en energie werk. Door het dagelijks doen van de oefeningen ben ik veel rustiger, positiever en ik kan me beter ontspannen. Mijn omgeving merkt dit ook op".
  Helene Benard
 • Carolien
  Het gaat super! Ik heb inmiddels al 10 weken geen hoofdpijn medicatie meer geslikt. Ik heb af en toe nog wel hoofdpijn, maar minder heftig en steeds minder vaak. 
  Ik kan zo maar 2 weken hoofdpijnvrij zijn. Ik ben helemaal blij! Het beheerst niet meer mijn dag. 
  En ik heb ook geen opvliegers meer, daar ben ik ook zo super blij mee! Ik hoop dat ze wegblijven en zo niet, wil ik graag weer een keer langs komen!
  Carolien
 • Ik ben nu 2x bij Erna geweest voor een behandeling accupunctuur. Hetgeen waar ik voor kwam, vreselijke opvliegers, die heeft zij blijkbaar goed aangepakt want sindsdien heb ik er niet een meer gehad. 
 • Na dokter’s, ziekenhuis bezoeken en diverse therapeuten zijn we via via bij Erna Kraak terecht gekomen. Mijn dochter van 14 jaar viel gemiddeld 3 x in de week flauw. Na de eerste keer zag ik mijn dochter al opknappen (ongelooflijk maar echt waar ) en na 4 behandelingen acupunctuur  en oefeningen zit mijn dochter weer helemaal goed in haar vel en het belangrijkste is dat ze niet meer flauwgevallen is. Nu is ze weer rustig aan begonnen met sporten. Ook dit gaat goed. Mijn ervaring is ook in een woord SUPER en ben Erna heel dankbaar voor wat zij heeft gedaan.