Leefstijl, stress en emoties
13 november 2019
Stil staan bij ‘oud en nieuw’
22 december 2019
Show all

Tijd voor jezelf tijdens de feestdagen

Ken je het ?: je neemt je voor om dit keer tijdens de feestdagen stil te staan bij jezelf, wat is er het afgelopen jaar gebeurd en hoe kan ik toeleven naar het nieuwe jaar . Maar dan komen de uitnodigingen; borrels, etentjes, feestjes, boodschappen, cadeautjes kopen etc. Daar gaat je voornemen, maar ….

Vrijdag avond 27-12 om 20.00 uur is er een rustige yogales en meditatieavond in de yogazaal in Centrum Leef. Het is dan is net nieuwe maan, een krachtig moment om het oude jaar af te sluiten en stil te staan bij het komende jaar, je intentie te zetten; te visualiseren, te voelen en  te ervaren, zodat die doorwerkt in je in 2020. Pak je kans ! Vrijdagavond 3-1 starten we het nieuwe jaar met een yogales, goed om je intentie voor het nieuwe  jaar stevig te ankeren in jezelf. 

Pak je agenda!

Vanwege de feestdagen in december worden de woensdagavond yogalessen van 25-12 en 1-1 verschoven naar vrijdagavond 27-12 en vrijdagavond 3-1, start 20.00 uur iedereen is welkom. De lessen op vrijdagochtend om 9.15 uur gaan gewoon door: dus op 27-12 en 3-1 is er die dag 2 keer les! 😉

Vipassana mindfulness stilte Retraite Januari, 2 weken geen yogales

In januari is het lesgeld € 20,- omdat ik 17 januari naar Thailand ga voor een Vipassana retraite, een stilte retraite. Dat betekent dat dan alleen les is op woensdagavond 8-1 en 15-1, en op vrijdagochtend 3-1 en 10-1.  Pas je automatische betaling voor januari aub aan ! Mensen met een strippenkaart krijgen 2 weken extra de tijd om die te gebruiken. 

mindfulness trainingen en meditatie avonden

Na de retraite starten er naast de yogalessen ook  mindfulness trainingen en meditatie avonden waarschijnlijk op donderdagavond, meer nieuws daarover volgt nog.

tot snel, fijne dag !